Készen állsz, hogy közelebb kerülj valódi önmagadhoz, belső erőforrásaidhoz és valódi vágyaidhoz? Készen állsz, hogy hozzád hasonló nőkkel vedd körül magad hétről hétre és egy szakavatott vezetővel minél jobban megismerjétek önmagatokat, egymást és a közös világotokat? Tarts velünk 2017 őszétől a „the pici space” és a Design Your Life! közös szervezésében induló rendezvénysorozatunkon! Végre megtapasztalhatod egy női kör támogató, inspiráló, feltöltő erejét, valamint részt vehetsz női önismereti és életmód workshopokon, melyek során szorosabbra fűzheted a kapcsolatodat önmagaddal, a Belső tanácsadóddal és a Legjobb éneddel! Vágj bele és hidd el, megváltozik az életed minősége!

A Design Your Life! női körben Komjáthy Alíz pszichológus és coach segítségével lehetőséged lesz megismerkedni az évszakok és a hónapok szerepével az életedben, közelebb kerülni önmagadhoz és megérteni, hogy adott hónap milyen szerepet játszik a Te életedben, a Te aktuális évedben és hogy hogyan tudod ezt minél inkább a saját céljaid szolgálatába állítani.
A Design Your Life! női körben különféle pszichológiai, coaching és relaxációs technikák segítségével megtanulhatod az év körforgását barátoddá és segítőddé tenni és beépíteni a saját életedbe. Az idő ugyanis múlik, az évszakok pedig fix rendben változnak. Ne küzdj ellenük többé, hanem tanuld meg őket saját javadra fordítani! Ülj rá a változás hullámára és érezd meg, hogy ha összhangba kerülsz önmagaddal és az évkörrel, akkor soha többet nem kell az árral szemben úsznod, hanem az évszakok erejét és áldásait fel tudod használni saját céljaid eléréséhez. Találd meg az évszakok folytonos változásában azt az összhangot, ami segít neked a körforgás, a folytonos megújulás megteremtésében. Gyere és tanuld meg velünk együtt, hogyan lehetsz az itt és mostban és élvezheted az aktuális időszakot ahelyett, hogy ősszel a tavaszt, télen pedig a nyarat hiányolod.

"Szeretem az évszakok folytonos változását, az újabbnál újabb lehetőségek érzését. Hogy minden évszakban máshogy öltözködhetek, másféle ételeket kívánok és más kikapcsolódásra vágyom. Átalakul a természet, a fókuszom, a hajam vöröse és a szeplőim sűrűsége. Hosszú évekbe telt azonban, míg erre a ciklikusságra ráhangolódtam és meg tudtam engedni magamnak, hogy lekövessem a változásokat. Hogy élvezni tudjam ezt a folytonos elengedést és az új köszöntését az életemben. Mára azonban mindez a mindennapjaim részévé vált, ezért szeretném az évkör szépségeit és csodáit megmutatni a női kör tagjainak." Komjáthy Alíz- a „Design Your Life!” női életmódprogram megalkotója, női életmód coach, tanácsadó szakpszichológus és relaxációs terapeuta.

Női kör

Feltöltődés

Közösség

Női energia

TARTS VELÜNK SZEPTEMBER 1-ÉN, A DESIGN YOUR LIFE! NŐI KÖR WORKSHOPJÁN:

*A nyár és az ősz határán billegünk majd ezen a napon*
Használjuk ki ezt az utolsó pillanatot és méltó módon ünnepeljük meg, aztán zárjuk le a nyarunkat, hogy lelkünk a teljes valójában készen állhasson az ősz fogadására. Gyere, tarts velünk ezen a workshopon, hogy ne csak észrevétlenül elkezdődjön az idei ősz, hanem tudatosan alakíthasd úgy a nyarad lezárását és ezáltal az őszöd elkezdését, ahogy az leginkább hasznodra váljon!

Az ősz beköszöntével a nappalok egyre rövidülni fognak, a hőfok alászáll és nekünk egyre több dolgunk és feladatunk lesz. A szeptember észrevétlenül beköszönt a maga ezer és ezer tennivalójával. Mi pedig hajlamosak vagyunk a nyári lendületünkkel nagy fejest ugrani ebbe a töménytelen tennivalóba. Egyszer csak azt vesszük észre, hogy minden átvezetés nélkül már nem a hűs balatoni habokban úszkálunk, hanem a sokasodó tennivalók közt. Az idő lehűlt és egy hidegebb estén semmi másra nem tudunk gondolni, csak arra, hogy vajon hová tűnt a nyarunk és a szeptemberünk?!

Ne tegyük ki a lelkünket többé ennek a sokknak! Búcsúzzunk el sikkesen a nyártól, hogy ősz a legjobb formánkban találjon minket! A Design Your Life! szeptember 1-i workshopján különféle pszichológia, coaching és relaxációs technikák segítségével megteheted mindezt! Megtapasztalhatod az augusztus perzselő erejét magadban, számba veheted a nyarad élményeit, történéseit, töltekezhetsz és megfürödhetsz bennük utoljára. Tudatosan ránézhetsz arra, hogy mi változott meg benned ebben a nyitott és szabad időszakban. Végiggondolhatod, hogy mi az, amit meg szeretnél őrizni ezekből a dolgokból, el szeretnél raktározni magadnak a hidegebb időkre és mi az, amit inkább elengednél. Idén add meg magadnak a lehetőséget, hogy integrálhasd azt a sok csodát, ami nyáron ért!

Nagy változások fognak bekövetkezni a természetben ősszel, melyet a lelki világunk is lekövet majd. A nyári nyüzsgés helyét átveszik a belső mozgások, elmélkedések. Hangolódjunk együtt tudatosan az őszre, a befelé fordulás időszakára! Hidd el, összehasonlíthatatlan élmény lesz így nekivágni az idei ősznek!

JELENTKEZÉS:
Ha a program elnyerte tetszéseteket és szívesen kapcsolódnátok a női körbe, kérünk titeket, hogy jelezzétek részvételi szándékotokat itt: designyourlife.hu@gmail.com

© 2015-2020 DESIGNYOURLIFE.HU

  • Facebook Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest - Design Your Life

Budapest