A pszichológia és a coaching mellett a másik szenvedélyem az ékszerkészítés. Az Alice Design Shop világát Neked álmodtam meg, ahol minden épp olyan, amilyennek Te szeretnéd.
Pszichológusként és coachként tudom, hogy vágyaid megvalósításához és céljaid eléréséhez nem kell semmi egyéb, csakis az az erő, ami benned rejlik. Ezt az energiát azonban nem elég néha-néha megérezni! Valahogy a mindennapjaid részévé kell tenned.
Ötvösként azt gondolom, miért is ne segíthetnénk erre rá?! Az ékszereink velünk vannak a mindennapokban- a szép emlékeket ugyanúgy kísérik, mint a felkavaró helyzeteket. Mi az a szó, mondat, vagy szimbólum, ami Neked erőt ad, feltölt, vagy egy olyasmi helyre repít, ahol magad lehetsz? Lehet az bármi, amit jól esik naponta többször látni, olvasni, amivel emlékezteted magad valamire, vagy amivel üzenni akarsz valamit! Viseld ezt az általad kiválasztott Alice Design Shop ékszeren, hogy mindig Veled lehessen!
Ékszereim és tárgyaim kézzel készített, dekoratív és időtálló darabok. A sokféle variációból mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez illőt, mely a kívánt felirattal egyedi és teljességgel megismételhetetlen kiegészítő lesz!
Mozgósítsd a belső erőforrásaid, hozd ki magadból azt, aki lenne szeretnél- aki Te valójában vagy! Engedd meg, hogy az Alice Design Shop ékszeri kísérjenek ezen az úton, amikor Te is megtalálod a saját Csodaországod! 
Válaszd ki a sajátodat! Aliz

© 2015-2020 DESIGNYOURLIFE.HU

  • Facebook Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest - Design Your Life

Budapest